Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Incendii de vegetatie uscata
(21/03/2007)

În ultimele 24 de ore, subunitatile inspectoratului au intervenit pentru stingerea a 4 incendii ce au afectat terenuri cu vegetatie uscata, cele mai semnificative interventii fiind:
• Detasamentul de Pompieri Radauti, cu o autospeciala, a localizat si stins un incendiu ce au afectat circa 1 ha vegetatie uscata pe raza cimitirului din municipiul Radauti. Interventia a durat circa 30 minute. Aceeasi unitate a intervenit, la orele 18.56, pentru stingerea unui incendiu ce a afectat circa 5 ha vegetatie uscata pe raza localitatii Horodnicul de Sus.
• Detasamentul de Pompieri Campulung Moldovenesc, cu două autospeciale, cu sprijinul lucratorilor silvici de la Ocolul Silvic Vama, a localizat si stins un incendiu ce a afectat circa 8 ha vegetatie uscata pe raza localitatii Vama.
Prin interventia care s-a desfasurat pe parcursul a circa 3 ore, s-a reusit salvarea fondului forestier aflat pe directia de propagare a flacarilor.
• Detasamentul de Pompieri Suceava, cu doua autospeciale, cu sprijinul serviciilor private pentru situatii de urgenta de la S.C. Termica S.A. si S.C. Ambro S.A., a intervenit la orele 17.20 pentru localizarea si lichidarea incendiului ce a afectat circa 3 ha teren cu vegetatie uscata pe strada Energeticianului din mun. Suceava.


Conferinta de presa

Reprezentantii mass media acreditati pe langa Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Suceava sunt invitati a lua parte la conferinta de presa ce va fi sustinuta, în data de 23.03.2007, orele 09.00, de catre inspectorul sef al unitatii.


Purtător de cuvânt,
Cpt.
ing. Ţehaniuc Emilian

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO