Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Incendiu în localitatea Rădăseni
(27.05.2008)

(26.05.2008, orele 13.28)

Detasamentul de pompieri Fălticeni împreună cu Serviciul Voluntar si Comitetul Local pentru Situatii de Urgentă Rădăseni au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitului Gheorghe C.N., din aceeasi localitate.
La sosirea gărzii de interventie ardeau furaje în podul grajdului, unde exista pericol de propagare la întreaga constructie.
Incendiul a fost lichidat la ora 14.10, în limitele găsite.
Au ars: 1 mp planseu si cca 300 kg furaje.
Cauza incendiului: din primele cercetări a rezultat că incendiul a fost initiat de un scurtcircuit electric favorizat de o doză cu defectiuni, suprasolicitată.
Salvări: grajdul si depozitul de furaje, în valoare de cca 8.000 RON.
Pierderi materiale: din primele estimări ale proprietarului cca 50 RON.
Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenesti.


Accident rutier în localitatea Bunesti
(26.05.2008, orele 16.14)

Detasamentul de Pompieri Fălticeni a intervenit cu o autospecială de descarcerare si un modul SMURD pentru salvarea unei persoane implicată într-un accident rutier, pe drumul E85, pe raza comunei Bunesti.
La sosirea echipajelor s-a constatat că, două autotrenuri au intrat în coliziune fată-spate, iar conducătorul celui de-al doilea autovehicul a rămas încarcerat, având piciorul drept blocat între bord si scaun. S-a descarcerat persoana, s-a acordat primul ajutor si s-au luat măsuri de protectie (s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).
Interventia a fost încheiată la orele 16.45.
Victimă a accidentului: Valeri S. (38 ani) – rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigatii amănuntite.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO