Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Incendiu in localitatea Dumbraveni
(15.06.2008)

(13.06.2008, orele 21.55)


Detasamentul de pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Dumbraveni au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la adapostul de animale ce apartine numitului Radu I. din localitatea Dumbraveni.
La sosirea garzii de interventie incendiul se manifesta la adapostul de animale existand pericolul de propagare la o anexa si casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 00.10.
Au ars: adapostul de animane pe o suprafata de cca. 80 mp, cca. 1 mc cherestea, cca. 3 t plante furajere (fan, lucerna).
Cauza incendiului: din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza fenomenelor meteorologice periculoase (trasnet).
Salvari: anexa si casa de locuit, in valoare de cca 250.000 RON.
Pierderi materiale: din primele estimari au rezultat cca 20.000 RON.
Evenimentul nu s-a soldat cu victime omenesti.


Urmari ale fenomenelor meteorologice din perioada 13 – 14.06.2008
pe teritoriul judetului Suceava

(13.06.2008)


In urma ploilor abundente din data de 13.06.2008, in jurul orelor 23.10, DJ 209B, la km 10+800, din comuna Malini, satul Valeni, a fost colmatat pe o distanta de cca. 12 m datorita torentilor de apa formati pe versantul stang in directia Malini – Valeni. S-a intervenit cu un auto Wola a Primariei Malini, care a efectuat lucrari pentru degajarea drumului, in prezent circulatia desfasurandu-se normal.
De asemenea paraul Rachitis a iesit din matca inundand curtea unei locuinte, fara a produce pagube materiale, la fata locului fiind prezente autoritatile locale si lucratorii Postului de Politie.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO