Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Accident rutier in localitatea Horodnicu de Jos
(30.06.2008)

(29.06.2008, orele 18.50)

Grupa Operativa a ISU Suceava impreuna cu un echipaj de descarcerare din cadrul Detasamentului de pompieri Radauti au intervenit pentru salvarea a cinci persoane implicate intr-un accident rutier in localitatea Horodnicu de Jos, pe DN 2E.
In urma coliziunii dintre doua autoturisme (Skoda Octavia si Volkswagen Passat) a rezultat vatamarea usoara a cinci persoane, din care, una incarcerata. S-a descarcerat victima, s-a acordat primul ajutor tuturor persoanelor, dupa care au fost transportate la spital de catre doua ambulante pentru investigatii amanuntite. S-au luat masuri de protectie (s-au scos bornele la baterii si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil).
Interventia a fost incheiata la orele 19.20.
Victime ale accidentului: Abdulah A. (41 ani), Angela A. (28 ani), Nataly A. (15 luni), Emil P. (24 ani) si Nicoleta C. (17 ani).Incendiu in localitatea Calugareni
(30.06.2008, orele 01.16)


Detasamentul de pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Adancata au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitei Natalia C., din localitatea Calugareni, comuna Adancata.
La sosirea garzii de interventie incendiul se manifesta la adapostul de animale existand pericolul de propagare la casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 02.50, in limitele gasite.
Au ars: adapostul de animale pe o suprafata de 80 mp, 2 mc cherestea, cca 50 kg materiale textile (haine, paturi etc.) si cca 100 kg plante furajere.
Cauza incendiului: din primele cercetari, incendiul a izbucnit din cauza unei lumanari uitata aprinsa in adapostul de animale.
Salvari: casa de locuit, in valoare de cca 15.000 RON.
Pierderi: din primele estimari, cca 12.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO