Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Incendiu in localitatea Moldovita
(08.07.2008)

(08.07.2008, orele 00.04)


Grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava impreuna cu Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc si Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Moldovita si Vatra Moldovitei au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria si gaterul ce apartin numitului George B. din comuna Moldovita.
La sosirea garzii de interventie incendiul se manifesta la adapostul de animale, cladirea gaterului, acoperisul casei, acoperisul bucatariei de vara si garaj si alte anexe gospodaresti, existand pericolul de propagare la depozitul de materiale lemnoase si alte patru gospodarii invecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 04.20.
Au ars: bunuri casnice, mobilier, motoare electrice, doua motofierastraie, adapostul de animale pe o suprafata de 120 mp, cladirea gaterului pe o suprafata de 200 mp, acoperisul casei pe o suprafata de 120 mp, acoperisul bucatariei si al garajului pe o suprafata de 55 mp si anexe gospodaresti pe o suprafata de 60 mp.
Cauza incendiului: din primele cercetari a rezultat ca incendiul a avut drept cauza folosirea intentionata a sursei de aprindere pentru a provoca incendiu de catre o persoana necunoscuta.
Salvari: bunuri gospodaresti, depozitul de material lemnos si patru gospodarii invecinate, in valoare de cca 525.000 RON.
Pierderi: din primele estimari, cca 100.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO