Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Deblocare de persoana in municipiul Suceava
(17.07.2008)

(16.07.2008, orele 10.00)


Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala pentru descarcerare si un modul SIAMUD pentru deblocarea si salvarea unei persoane aflata in criza cardiaca in propria locuinta, de pe b-dul George Enescu, din municipiul Suceava.
La sosirea garzii de interventie usa apartamentului era blocata iar proprietara, Silvia V., in varsta de 81 de ani se afla in stare de criza cardiaca. S-a deblocat usa apartamentului, dupa care s-a acordat primul ajutor medical proprietarei.
Interventia a fost incheiata la ora 10.20.
Salvari: datorita interventiei echipajelor ISU, proprietara, Silvia V. (81 ani) a fost salvata la timp (ea aflandu-se in criza cardiaca) si transportata de urgenta la Spitalul judetean Suceava pentru consult si tratament de specialitate.
Nu au fost victime omenesti.


Nota: Cu privire la caderile de anrocament de pe versant, pe DN 17, in zona localitatii Prisaca Dornei, comuna Vama, va informam ca S.C.C.F. Iasi Colas S.A. a luat urmatoarele masuri: s-a infiintat un post fix de supraveghere; se va incerca dislocarea controlata a celor doua stanci.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO