Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Accident rutier an municipiul Suceava
(20.07.2008)

Accident rutier an municipiul Suceava
(19.07.2008, orele 10.37)


Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu 1 echipaj de descarcerare si 1 echipaj SIAMUD pentru salvarea unei persoane implicata antr-un accident rutier an municipiul Suceava, pe str. Stefan cel Mare.
An urma coliziunii dintre un autoturism marca Renault si un moped a rezultat vatamarea corporala a conducatorului mopedului. S-a balizat zona si s-a acordat primul ajutor medical de catre echipajul SIAMUD. Totodata s-au luat masuri de protectie (s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil din rezervor).
Interventia a fost ancheiata la orele 10.42.
Victima a accidentului: Dan C.(56 ani)- ranit.

Incendiu an localitatea Sf. Ilie
(19.07.2008, orele 17.15)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitului Gheorghe D., din localitatea Sf. Ilie, comuna Scheia.
La sosirea garzii de interventie ardea bucataria de vara construita din lemn, existand pericolul de propagare la casa de locuit si anexe.
Incendiul a fost lichidat la ora 17.40.
Au ars: bucataria de vara pe o suprafata de cca. 12 mp, mobilier si bunuri de uz casnic.
Cauza incendiului: din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza nerespectarii masurilor de siguranta la verificarea buteliei de aragaz (cetateanul a vrut sa detecteze eventualele scapari de gaze utilizand un chibrit aprins).
Salvari: casa de locuit si anexele, an valoare de cca 100.000 RON.
Pierderi: din primele estimari, cca 2.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Accident rutier an localitatea Plopeni
(19.07.2008, orele 21.26)


Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu 1 echipaj de descarcerare si 1 echipaj SIAMUD pentru salvarea a trei persoane implicate antr-un accident rutier an localitatea Plopeni, oras Salcea.
La sosirea echipajelor s-au gasit doua autoturisme (marca Dacia si Skoda) care au intrat an coliziune frontala. An urma evenimentului a rezultat vatamarea a trei persoane. S-a balizat zona si s-a acordat primul ajutor medical persoanelor vatamate. Totodata s-au luat masuri de protectie (s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil din rezervor).
Interventia a fost ancheiata la orele 21.44.
Victime ale accidentului: Catalin C.; Mircea C.; Sergiu E.N.; -raniti A necesitat transportul la spital numai cel din urma fiind vatamat mai grav.
Incendiu an localitatea Sasca Mare
(19.07.2008, orele 23.37)

Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitei Saveta A., din localitatea Sasca Mare, comuna Cornu Luncii.
La sosirea garzii de interventie ardea bucataria de vara construita din lemn, existand pericolul de propagare la doua locuinte anvecinate si doua adaposturi de animale .
Incendiul a fost lichidat la ora 00.30.
Au ars: bucataria de vara pe o suprafata de cca. 30 mp si bunuri de uz casnic.
Cauza incendiului: din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic datorita cosului de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Salvari: doua locuinte si doua adaposturi de animale, an valoare de cca 150.000 RON.
Pierderi: din primele estimari, cca 2.500 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO