Arhiva Comunicate
COMUNICAT

buletin informativ
(01.08.2008)

Monitorizare conducta gaz fisurata in localitatea Sf. Ilie
(31.07.2008, orele 15.08)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala pentru monitorizarea unei conducte cu gaz fisurata, in localitatea Sf. Ilie, comuna Scheia.
La sosirea garzii de interventie s-a constatat ca, in urma unor excavatii cu un buldoexcavator proprietate privata, a fost avariat un post reglare si masurare (cutie galbena), existand scurgeri masive de gaze.
Din cauza pericolului de explozie echipajul de pompieri a asigurat zona, a luat masuri P.S.I. si a monitorizat situatia pana la sosirea echipajului de interventie de la E-ON Gaz.
Monitorizarea s-a desfasurat in conditii optime si s-a incheiat fara incidente.
Nu au fost victime omenesti.


Misiuni de situatii de urgenta

Profesionistii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava actioneaza in continuare cu toate fortele si mijloacele disponibile pentru misiuni de salvari si transport de persoane din zonele izolate, evacuare a apei si a aluviunilor din gospodarii, decolmatari fantani, podete si canale, modificari cursuri albie, deblocari de drumuri, distribuire apa potabila si menajera, alimente, articole necesare populatiei in perioada in care sunt evacuati, monitorizari si alte misiuni de situatii de urgenta in urmatoarele locatii: Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Radauti, Falticeni, Fratautii Noi, Fratautii Vechi, Vicovu de Jos, Vicovu de Sus, Liteni, Sadova, Frumosu, Horodnic de Jos, Galanesti, Brodina, Falcau, Putna, Gura Putnei, Straja, Tibeni, Dornesti si oriunde sunt solicitati la numarul unic pentru situatii de urgenta 112.
Misiunile se deruleaza pana la finalizare si atat timp cat este necesar pentru a aduce lucrurile la o stare cat mai apropiata de normalitate.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO