Arhiva Comunicate
COMUNICAT

buletin informativ - 15.08.2008
(15.08.2008)

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina Suceava a executat misiuni pentru inlaturarea efectelor negative, in urma fenomenelor meteo si hidro din ultima perioada, in urmatoarele locatii: localitatea Vicovu de Jos (s-au decolmatat 8 fantani), orasul Vicovu de Sus (s-au decolmatat 8 fantani), municipiul Radauti (s-au decolmatat 5 fantani) si localitatea Brodina (s-a evacuat apa dintr-o acumulare formata intr-o nisa rezultata in urma alunecarii terenului, ce inunda un cvartal de locuinte si anexe, pe o suprafata de 150 mp).
Misiunile se deruleaza pana la finalizare si atat timp cat este necesar pentru a aduce lucrurile la o stare cat mai apropiata de normalitate.


Incendiu in comuna Scheia
(14.08.2008, orele 18.34)


Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale si un modul SIAMUD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de legume-fructe, ce apartine unei societati comerciale, in comuna Scheia, str. Humorului.
La sosirea garzii de interventie ardeau deseuri din lemn, existand pericolul de propagare la intreaga hala.
Incendiul a fost lichidat la ora 19.30, in limitele gasite.
Au ars deseuri din lemn (lazi) depozitate, pe o suprafata de aproximativ 10 mp.
Incendiul a avut drept cauza scantei mecanice, provenite de la un dispozitiv electric de sudura/taiere/lipire, cu care se lucra fara respectarea normelor PSI.
Datorita interventiei pompierilor s-a reusit salvarea depozitului de legume-fructe, in valoare de aproximativ 100.000 RON.
Pagubele au fost nesemnificative.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO