Arhiva Comunicate
COMUNICAT

buletin informativ - 17.08.2008
(17.08.2008)

Misiuni de inlaturare a efectelor negative
in urma inundatiilor
(16.08.2008)

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina Suceava a executat misiuni de evacuare a apei si decolmatari fantani in urmatoarele locatii: comuna Brodina (un numar de 24 fantani), comuna Vicovu de Jos (un numar de 14 fantani) si orasul Milisauti (un numar de 10 fantani).
Misiunile se deruleaza pana la finalizare si atat timp cat este necesar pentru a aduce lucrurile la o stare cat mai apropiata de normalitate.

Incendiu in comuna Balcauti
(16.08.2008, orele 15.32)

Garda de Interventie Siret impreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Balcauti au intervenit cu o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la miriste apartinand de Maria C. si Ioan N., din comuna Balcauti.
La sosirea garzii de interventie ardea miriste pe o suprafata de aproximativ 3 ha, apartinand de Ioan N., incendiul pornind de la o suprafata de 10 ari apartinand de Maria C.
Incendiul a fost lichidat la ora 16.29, in limitele gasite.
Au ars aproximativ 3 ha miriste si vegetatie uscata
Incendiul a avut drept cauza focul deschis in spatii deschise si lasat nesupravegheat.
Pagubele au fost nesemnificative.
Nu au fost victime omenesti.

Incendiu in localitatea Poieni
(16.08.2008, orele 18.10)

Detasamentul Suceava impreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Udesti au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitului Gheorghe C., din localitatea Poieni, comuna Udesti.
La sosirea garzii de interventie ardea acoperisul unei anexe formata din bucatarie, baie si depozit materiale, construita din BCA si asteriala din lemn cu invelitoare din tigla si tabla, existand pericolul de propagare la casa de locuit si alte anexe.
Incendiul a fost lichidat la ora 19.15, in limitele gasite.
Au ars acoperisul anexei pe o suprafata de circa 96 mp, aproximativ 800 kg grau, 700 kg orz si 300 kg porumb. S-au degradat peretii anexei si mobilierul de bucatarie.
Din primele cercetari, focul a izbucnit din cauza neprotejarii corespunzatoare a burlanului boilerului fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit si anexe, in valoare de cca 60.000 RON.
Din primele estimari, pagubele sunt de cca 20.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO