Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Misiuni de inlaturare a efectelor negative
(20.08.2008)

Misiuni de inlaturare a efectelor negative
in urma inundatiilor
(19.08.2008)


Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava a executat misiuni pentru decolmatari fantani si evacuari apa din subsoluri in urmatoarele locatii: comuna Vicovu de Jos (s-au decolmatat 6 fantani), orasul Vicovu de Sus (s-au decolmatat 3 fantani), comuna Starja (s-au decolmatat 18 fantani), municipiul Radauti (s-a decolmatat o fantana si un beci) si in comuna Brodina (s-au decolmatat 18 fantani).
Misiunile se deruleaza pana la finalizare si atat timp cat este necesar pentru a aduce lucrurile la o stare cat mai apropiata de normalitate.Salvare de animal in municipiul Suceava
(19.08.2008, orele 16.00)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu 2 autospeciale pentru salvarea unui cal din albia raului Suceava, pe raza municipiului Suceava, in zona bazarului.
La sosirea garzii de interventie calul se afla in malul de pe marginea raului Sucveava si era an pericol de a se aneca. S-a trecut la scoaterea acestuia cu mijloacele din dotare si predarea acestuia proprietarului.
Interventia a fost ancheiata la orele 17.00.
Evenimentul nu s-a soldat cu ranirea animalului.


Asanare pirotehnica in localitatea Stulpicani
(19.08.2008, ora 09.00)

Echipa Pirotehnica a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, condusa de lt.col. Anton Cristinel, a intervenit cu o autospeciala pirotehnica pentru identificarea, ridicarea, transportul si depozitarea unei bombe explozive de aruncator calibrul 82 mm, in localitatea Stulpicani, an albia raului Suha.
La sosirea echipajului s-a gasit munitie neexplodata, din al II-lea Razboi Mondial, ce prezenta un real pericol pentru populatie.
Misiunea de asanare s-a ancheiat la orele 10.50.
Actiunea nu s-a soldat cu evenimente deosebite.
Nu s-au pus in pericol vieti omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO