Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Misiuni de inlaturare a efectelor negative
(22.08.2008)

Misiuni de inlaturare a efectelor negative
in urma inundatiilor
(21.08.2008)


Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” al judetului Suceava a executat misiuni pentru decolmatari fantani in urmatoarele locatii: comuna Starja (s-au decolmatat 13 fantani), in comuna Brodina (s-au decolmatat 26 fantani), in comuna Brodina, sat Sadau (s-au decolmatat 11 fantani), in orasul Vicovu de Sus (s-au decolmatat 18 fantani) si in comuna Todiresti, sat Parhauti (s-au decolmatat 26 fantani).
Misiunile se deruleaza pana la finalizare si atat timp cat este necesar pentru a aduce lucrurile la o stare cat mai apropiata de normalitate.


Incendiu in localitatea Ipotesti
(21.08.2008, orele 20.05)

Grupa operativa a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava, Detasamentul de Pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Ipotesti au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitei Eugenia S., din localitatea Ipotesti.
La sosirea garzii de interventie incendiul se manifesta violent la adapostul de animale, sura, magazie de materiale, acoperisul unui alt adapost de animale si furaje existand pericolul de propagare la casa de locuit si gospodaria invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 23.30.
Au ars: sura, adapostul de animale si magazia de materiale pe o suprafata de 85mp., acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de 15mp, cca. 5T fan, cca. 6mc lemn de foc si bunuri de uz gospodaresc.
Din primele cercetari, focul a izbucnit din cauza unui copil lasat nesupravegheat care s-a jucat cu focul (R.S.-9ani).
Pompierii au salvat locuinta proprietarei si gospodaria invecinata, in valoare de cca 250.000 RON.
Din primele estimari, pagubele sunt de cca 10.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO