Arhiva Comunicate
COMUNICAT

buletin informativ - 03.11.2008
(03.11.2008)

Accident rutier in comuna Dornesti
(02.11.2008, orele 22.25*)

Detasamentul de Pompieri Radauti a intervenit, cu un echipaj de descarcerare si un modul SIAMUD la un accident rutier produs pe raza comunei Dornesti, pe DN17A, km 77.
La sosirea echipajului la locul interventiei au fost gasite 4 persoane incarcerate, iar o a cincea persoana se afla in afara autoturismului. Dupa cele relatate de martori, autoturismul marca Ford Mondeo, apartinand lui Adrian G., venea dinspre Radauti si, la trecerea peste calea ferata aflata inaintea unui pod, masina a intrat in tangaj, soferul pierzand controlul asupra volanului. Autoturismul a trecut prin parapet, cazand in gol, in partea dreapta a podului, fiind distrus in proportie de 90%.
Interventia s-a incheiat la orele 02.15.
Victime ale accidentului: C.O. (28 ani), C.G. (19 ani), A.G. (33 ani) si C.P. (18 ani) – decedati; O.C. (21 ani) – ranit.


Accident rutier in localitatea Basarabi
(02.11.2008, orele 23.01*)

Detasamentul de Pompieri Falticeni a intervenit, cu un echipaj de descarcerare si un modul SIAMUD la un accident rutier produs pe raza localitatii Basarabi, comuna Preutesti.
La sosirea echipajului la locul interventiei au fost gasite 2 persoane incarcerate in urma coliziunii autoturismului (marca Opel Astra) cu un copac de pe marginea drumului.
S-a trecut la descarcerarea persoanelor din autoturism cu mijloacele specifice din dotare.
Interventia s-a incheiat la orele 23.50.
Victime ale accidentului: S.C. (18 ani) si V.B. (18 ani) – raniti.* ora de sub titlu este ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO