Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 28.11.2008
(28.11.2008)

Incendiu in municipiul Suceava
(28.11.2008, ora 11.50*)

Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala, o autoscara, un modul descarcerare si un modul SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament (etajul IV) dintr-un bloc de locuinte situat pe str. Pacii, cartierul Burdujeni, municipiul Suceava.
La sosirea garzii de interventie ardeau mobilierul din bucatarie si bunuri de uz casnic, existand pericolul de propagare la intreg apartamentul.
Incendiul a fost lichidat la ora 12.45.
Au ars mobilierul bucatariei, o canapea, un frigider, un televizor, un covor, hota, materiale textile si geamul exterior. S-au degradat peretii si planseul bucatariei si holului, instalatia sanitara si cea termica.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit favorizat de un conductor electric neizolat corespunzator.
Pompierii au salvat proprietarul, R.P. (46 ani), care prezenta intoxicatie cu monoxid de carbon si arsuri de gradul I si II la nivelul antebratelor. Acestuia i-a fost acordat primul ajutor de catre echipajul SMURD si apoi transportat de urgenta la Spitalul Judetean Suceava pentru investigatii suplimentare.
Pompierii au salvat si apartamentul cu bunurile materiale aflate in interior, in valoare de cca 200.000 RON.
Din primele estimari, pagubele sunt de cca 20.000 RON.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO