Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Actiuni caritabile ale I.S.U. Suceava
(21.12.2007)

Reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava au oferit, în data de 20 decembrie a.c., pachete cu obiecte de îmbracaminte si produse alimentare specifice sarbatorilor de iarna celor 218 copii asistati la Centrul de Plasament „Mihail si Gavriil” din orasul Solca, Centrul de Plasament „Laurentia Ulici” din orasul Gura Humorului, Casutele de tip familial „Licurici” si „Sidorovici” din orasul Gura Humorului, Centrul de Plasament „Alma Mater” din orasul Siret si Complexul pentru Copilul cu Nevoi Speciale „Ama Deus” Siret.
Devenita o traditie pentru institutie, actiunea desfasurata ieri, sustinuta în exclusivitate prin contributiile benevole ale cadrelor militare, a constituit un prilej de bucurie si satisfactie pentru copii cu nevoi speciale.

Incendiu în comuna Vicovu de Jos
( 20.12.2007, orele 10.26)

Garda de intervenţie Vicovu de Sus (nou înfiinţată – 01.11.2007) s-a deplasat cu o autospecială pentru localizarea şi stingerea incendiului izbucnit în gospodăria cetăţenei Maria C. din localitatea Vicovu de Jos.
La sosirea gărzii de intervenţie, incendiul se manifesta violent la acoperişul bucătăriei de vară, existând pericol de propagare la locuinţă.
Incendiul a fost lichidat la orele 11.15.
Au ars: acoperişul bucătăriei de vară pe circa 40mp.
Cauza incendiului: din primele cercetări, a rezultat că incendiul a fost iniţiat din cauza unui foc deschis nesupravegheat.
Salvări: locuinţa proprietarei.
Pagube: din primele estimări, cca. 2000 RON.
Evenimentul nu s-a soldat cu victime omeneşti.

Purtător de cuvânt,
Cpt.
ing. Ţehaniuc Emilian

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO