Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 22.01.2009
(22.01.2009)

Incendiu in comuna Hantesti
(22.01.2009, ora 01.58*)

Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodarie, ce apartine numitului Ioan C., in comuna Hantesti, str. Principala.
La sosirea garzii de interventie ardea acoperisul casei de locuit, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta.
Incendiul a fost lichidat la ora 03.45.
A ars acoperisul (construit din lemn) pe o suprafata de circa 50 mp si s-au degradat planseul si peretii casei de locuit.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de catre un conductor electric neizolat corespunzator.
Pompierii au salvat casa de locuit, in valoare de cca 50.000 RON.
Din primele estimari pagubele sunt de cca 7.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.


Incendiu in comuna Adancata
(22.01.2009, ora 05.57*)

Detasamentul de Pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Adancata au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodarie, ce apartine numitului Nicolae P., in comuna Adancata, str. Mitocului.
La sosirea garzii de interventie ardea acoperisul casei de locuit, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta si anexe.
Incendiul a fost lichidat la ora 07.15.
A ars acoperisul (acoperit cu sindrila) pe o suprafata de circa 35 mp si s-au degradat planseul si peretii casei de locuit.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de catre un conductor electric, care a dus la deteriorarea invelisului si aprinderea masei plastice, deoarece siguranta fuzibila era improvizata si nu a cedat la solicitarea instalatiei electrice.
Pompierii au salvat casa de locuit si anexele, in valoare de cca 40.000 RON.
Din primele estimari pagubele sunt de cca 2.500 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO