Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 05.02.2009
(05.02.2009)

BULETIN INFORMATIV DE PRESA
din 05.02.2009, ora 08.30


Incendiu in comuna Satu Mare
(04.02.2009, ora 08.46*)

Detasamentul de Pompieri Radauti impreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Satu Mare au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitului Mihai L., din comuna Satu Mare.
La sosirea garzii de interventie ardea violent camera de locuit si acoperisul casei, existand pericolul de propagare la intreaga gospodarie si o casa invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 10.40, in limitele gasite.
Au ars camera de locuit pe o suprafata de aproximativ 16 mp, obiecte de mobilier, electrocasnice si acoperisul casei de locuit (construit pe asteriala din lemn cu invelitoare din tabla) pe o suprafata de cca 60 mp. S-au degradat planseul casei si mobilier.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric provocat de catre un televizor lasat sub tensiune.
Pompierii au salvat un copil (L.I. – 12 ani). De asemenea, s-au salvat si adapostul de animale si casa invecinata, in valoare de cca 30.000 RON.
Din primele estimari pagubele sunt de aproximativ 5.000 RON.Incendiu in municipiul Radauti
(04.02.2009, ora 17.55*)

Detasamentul de Pompieri Radauti a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitului Petru Z., din municipiul Radauti, str. Mihai Pitei.
La sosirea garzii de interventie ardea acoperisul casei, existand pericolul de propagare la intreaga gospodarie si o casa invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 19.40, in limitele gasite.
A ars acoperisul casei de locuit (construit pe asteriala din lemn cu invelitoare din tabla) pe o suprafata de cca 64 mp si s-a degradat planseul.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza flacarii provenite de la aragazul lasat nesupravegheat.
Pompierii au salvat anexele gospodaresti si casa invecinata, in valoare de cca 250.000 RON.
Din primele estimari pagubele sunt de aproximativ 4.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.


* ora de sub titlu este ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO