Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 14.03.2009
(14.03.2009)

BULETIN INFORMATIV DE PRESA
din 14.03.2009, ora 23.30


Accident rutier pe drumul E85
(14.03.2009, ora 20.14*)

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava a fost anuntat despre producerea unui grav accident rutier, pe drumul E85, la iesire din municipiul Suceava spre orasul Siret.
Imediat, la fata locului, s-au deplasat un echipaj de descarcerare si un modul SMURD. Acestia au constatat ca, in urma coliziunii dintre doua autoturisme (Renault Clio Symbol si Audi A4) a rezultat trei victime, dintre care, una, incarcerata.
Echipajul de descarcerare a asigurat accesul rapid catre victima prinsa intre fiarele masinii (soferul autoturismului Audi A4 – M.V.A., 20 ani) pentru care, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic, constatand decesul.
Echipajul SMURD a acordat primul ajutor conducatoarei auto a autoturismului Renault Clio Symbol (B.R., 30 ani) care, impreuna cu celalalt ocupant al masinii (B.A. – 36 ani), au fost preluati de catre ambulante si transportati la Spitalul Judetean pentru investigatii amanuntite.
Totodata, s-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie si verificarea eventualelor scurgeri de carburant).
Misiunea s-a incheiat la ora 20.32.

* ora de sub titlu este ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO