Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 22.03.2009
(22.03.2009)

BULETIN INFORMATIV DE PRESA
din 22.03.2009, ora 11.30

Accident rutier in municipiul Suceava
(21.03.2009, ora 09.12*)

Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD la un accident rutier produs in municipiul Suceava, str. Calea Unirii.
In urma coliziunii dintre un autoturism marca Dacia si un autoturism marca Peugeot a rezultat 2 victime. Echipajul de descarcerare a balizat zona si a asigurat accesul rapid catre victime. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor ranitilor si i-a transportat la ambulante. S-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie, si verificarea eventualelor scurgeri de carburant).
Misiunea s-a incheiat la ora 09.30.
Victime ale accidentului: A.O. – 56 ani si B.A. – 36 ani raniti. Acestia au fost transportati la spitalul judetean pentru investigatiile amanuntite de catre ambulantele Serviciului de Ambulanta Judetean.
Incendiu in localitatea Parhauti
(22.03.2009, ora 05.53*)

Detasamentul de Pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Todiresti au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta lui Ilie B., din localitatea Parhauti, comuna Todiresti.
La sosirea garzii de interventie ardea mocnit invelitoarea din lemn (sindrila) a acoperisului, existand pericolul de propagare la intreaga cladire.
Incendiul a fost lichidat la ora 06.38.
A ars acoperisul pe o suprafata de aproximativ 1 mp.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza cosului de evacuare a fumului neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit, in valoare de aproximativ 50.000 RON.
Din primele estimari pagubele sunt de aproximativ 100 RON.
Nu au fost victime omenesti.* ora de sub titlu este ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO