Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 26.05.2009
(26.05.2009)

BULETIN INFORMATIV DE PRESA
din 26.05.2009, ora 08.30


Incendiu in comuna Dorna Candreni
(25.05.2009, ora 10.34)

Detasamentul de Pompieri Vatra Dornei a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Victor B., din comuna Dorna Candreni.
La sosirea garzii de interventie incendiul se manifesta la etajul casei si podul acesteia, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta, anexe si la gospodariile invecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 12.10.
Au ars bucataria si un hol pe o suprafata de circa 60 mp, acoperisul mansardei pe o suprafata de circa 90 mp, bunuri de uz casnic, aparatura electrocasnica si documente personale. S-a degradat planseul casei de locuit.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un aparat electrocasnic (filtru cafea) lasat sub tensiune.
Pompierii au salvat casa si anexele, in valoare de aproximativ 400.000 RON.
Din primele estimari pagubele sunt de circa 50.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.


Incendiu in comuna Marginea
(25.05.2009, ora 14.18)

Detasamentul de Pompieri Radauti a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Vasile B., din comuna Marginea.
La sosirea garzii de interventie ardeau in flacari acoperisul casei de locuit (construit pe astereala din lemn si acoperit cu sindrila) si anexe, existand posibilitatea de propagare la intreaga locuinta si doua gospodarii din apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 16.10.
Au ars acoperisul casei pe o suprafata de circa 72 mp si acoperisul bucatariei de vara pe o suprafata de circa 70 mp. S-au degradat peretii casei de locuit, mobilier si aparatura electrocasnica.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un conductor electric neizolat corespunzator.
Pompierii au salvat casa si cele doua locuinte invecinate, in valoare de aproximativ 450.000 RON.
Din primele estimari pagubele sunt de circa 100.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO