Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 21.06.2009
(21.06.2009)

Incendiu in localitatea Stamate
(20.06.2009, ora 23.33)

Detasamentul de pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Fantanele au intervenit cu 3 autospeciale si o ambulanta SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria numitei Domnica F., din localitatea Stamate, comuna Fantanele.
La sosirea garzii de interventie incendiul se manifesta la bucataria de vara (construita din lemn cu invelitoare din azbociment) si acoperisul adapostului pentru animale (construit din lemn cu invelitoare din azbociment) existand posibilitatea de propagare la casa de locuit si o locuinta invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 01.40.
Au ars bucataria de vara pe o suprafata de 40 mp acoperisul adapostulului pentru animale pe o suprafata de 60 mp, circa 2 t plante furajere, circa 500 kg cereale (grau, porumb), circa 300 kg faina, mobilier si alte bunuri de uz casnic. S-au degradat peretii adapostului pentru animale.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de conductori electrici improvizati.
Pompierii au salvat casa de locuit si locuinta invecinata, in valoare de aproximativ 150.000 RON.
Pagubele estimate sunt de circa 8.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Incendiu in localitatea Baia
(21.06.2009, ora 03.09)

Detasamentul de pompieri Falticeni impreuna Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Baia au intervenit cu 3 autospeciale si o motopompa pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria cetatenei Elena S., din localitatea Baia.
La sosirea garzii de interventie ardeau bucataria de vara (construita din lemn) si acoperisul cladirii de locuit (construit din lemn cu invelitoare din tigla) existand posibilitatea de propagare la intregul imobil.
Incendiul a fost lichidat la ora 05.05.
Au ars bucataria de vara pe o suprafata de 18 mp acoperisul casei de locuit pe o suprafata de 60 mp, aparate electrocasnice si alte bunuri. S-au degradat peretii si planseul cladirii de locuit.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs de conductori electrici defecti.
Pompierii au salvat casa de locuit, in valoare de aproximativ 25.000 RON.
Pagubele estimate sunt de circa 3.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO