Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 07.07.2009
(07.07.2009)

Accident rutier pe raza localitatii Scheia
(07.07.2009, ora 03.56)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de Descarcerare si un modul SMURD la un accident rutier produs pe raza localitatii Scheia - DN17.
Ajunsi la fata locului, lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au gasit un scenariu de cosmar. Un microbuz pentru transport de persoane (Renault Trafic) a lovit un cal care se afla pe carosabil, dupa care a ricosat in santul din partea stanga a directiei de mers, izbindu-se apoi, violent, de un cap de pod. Impactul a fost fatal pentru trei din cei sapte ocupanti ai microbuzului. In total 6 victime incarcerate, cel de-al saptelea pasager reusind sa iasa singur din autovehicul si sa sune la 112.
Echipajele au balizat zona, au indepartat cupola si au taiat stalpii de sustinere pentru extragerea persoanelor incarcerate. S-a acordat primul ajutor medical ranitilor dupa care au fost transportati la Spitalul Judetean. Totodata s-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie si verificarea eventualelor scurgeri de carburant si lubrifiant).
Victime ale accidentului rutier: 3 persoane decedate (cu identitatea necunoscuta la ora transmiterii buletinului informativ); H.L. (35 ani), C.I. (23 ani), C.F. (21 ani) si I.A. (24 ani) - raniti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO