Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ - 24.07.2009
(24.07.2009)

Accident rutier pe raza comunei Ilisesti
(24.07.2009, ora 04.01)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de Descarcerare si unul SMURD la un accident rutier produs pe raza comunei Ilisesti, la intrarea dinspre Suceava, DN 17.
Ajunsi la fata locului, lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au gasit un autoturism, marca Audi 100 care, in urma coliziunii cu o caruta, s-a rasturnat pe partea dreapta a sensului de mers (masina deplasandu-se spre Suceava).
Accidentul s-a soldat cu incarcerarea a doi tineri, ambii ocupanti ai autoturismului. Unul din ei se afla in interiorul masinii, iar cel de-al doilea a fost aruncat, in urma impactului cu caruta, ajungand sub autoturismul rasturnat.
Imediat, pompierii au izolat si balizat zona, dupa care au trecut la descarcerarea victimelor. Din pacate, pentru unul din tineri (cel din interiorul autoturismului, ocupantul locului din dreapta), nu s-a mai putut face nimic. Soferului i s-a acordat primul ajutor medical dupa care a fost predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean, fiind transportat la spital pentru investigatii amanuntite.
In caruta se aflau doua persoane, L.N. – 36 ani si C.A.T. – 33 ani, care au refuzat transportul la spital.
S-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie si verificarea eventualelor scurgeri de carburant si lubrifiant).
Victime ale accidentului: A.I. (17 ani) – decedat si G.P.P. (19 ani) – ranit.
Misiunea s-a incheiat la ora 05.00.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO