Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 16.08.2009
(16.08.2009)

Accident rutier in localitatea Marginea
(14.08.2009, ora 19.48)

Detasamentul de pompieri Radauti a intervenit cu un echipaj de Descarcerare la un accident rutier produs in localitatea Marginea, pe DN 17A.
Ajunsi la fata locului, lucratorii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au gasit o victima incarcerata, in urma coliziunii dintre doua autoturisme marca Dacia si Volkswagen.
Imediat, pompierii au izolat si balizat zona, dupa care au trecut la descarcerarea conducatorului autoturismului Dacia si acordarea primului ajutor medical, dupa care a fost predat unui echipaj de la Serviciul de Ambulanta Judetean, fiind transportat la spital pentru investigatii amanuntite.
S-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii si verificarea eventualelor scurgeri de carburant si lubrifiant).
Victima a accidentului: C.V. (54 ani) – ranit.
Misiunea s-a incheiat la ora 20.15.

Accident rutier produs pe raza localitatii Vadu Moldovei
(15.08.2009, ora 05.20)

Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit cu un echipaj de Descarcerare la un accident rutier produs pe raza localitatii Vadu Moldovei.
In urma coliziunii dintre doua autoturisme (marca Ford Mondeo si Mercedes) au rezultat cinci victime, din care doua incarcerate.
S-a trecut la descarcerarea victimelor (decedate), din autoturismul Ford si acordarea primului ajutor medical ranitilor, dupa care au fost preluate de trei echipaje de la Serviciul de Ambulanta Judetean ce i-a transportat la spital pentru investigatii amanuntite.
S-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii si verificarea eventualelor scurgeri de carburant si lubrifiant).
Victime ale accidentului: B.I. (51 ani); D.M. (49 ani) – decedati si M.M. (20 ani); T.L. (47 ani) V.V. (45 ani) – raniti.
Misiunea s-a incheiat la ora 07.05.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO