Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 23.09.2009
(23.09.2009)

Incendiu in localitatea Paiseni
(22.09.2009, ora 15.52)

Detasamentul de pompieri Falticeni impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Cornu Luncii au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Stefan F., din satul Paiseni, comuna Cornu Luncii.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la bucataria de vara existand pericolul de propagare la doua case aflate in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 16.50, in limitele gasite.
Au ars bucataria de vara si bunuri casnice, pagubele estimate fiind de circa 10.000 RON.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs din cauza folosirii unui combustibil neadecvat (motorina) pentru a aprinde focul in soba. Proprietarul, Stefan F. (44 ani) a suferit arsuri de gradul III si IV la palme si de gradul II si III la nivelul fetei si la piciorul drept.
Pompierii au salvat locuintele invecinate, in valoare de aproximativ 30.000 RON.


Incendiu in localitatea Valea Bourei
(22.09.2009, ora 17.46)

Detasamentul de pompieri Falticeni impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Dolhasca au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe T., din satul Valea Bourei, comuna Dolhesti.
La sosirea echipajelor ardea acoperisul unei constructii ce ingloba un adapost de animale si o bucatarie de vara, existand pericolul de propagare la casa de locuit si restul anexelor gospodaresti.
Incendiul a fost lichidat la ora 19.05, in limitele gasite.
Au ars acoperisul constructiei pe o suprafata de aproximativ 80 mp si circa 2 tone de fan depozitate in podul acesteia, degradandu-se planseul si peretii portanti pe o suprafata de 60 mp.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit provocat de un cablu electric defect.
Pompierii au salvat casa si anexele, in valoare de aproximativ 25.000 RON.
Pagubele estimate sunt de circa 10.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO