Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 18.10.2009
(18.10.2009)

Accident rutier pe raza municipiului Suceava
(17.10.2009, ora 10.29)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un echipaj de Descarcerare si un echipaj SMURD la un accident rutier produs pe raza municipiului Suceava, str. Mitocului – DJ 208.
Ajunsi la fata locului, echipajele profesioniste au gasit un autoturism, marca Alfa Romeo, care a intrat in coliziune cu un copac, in urma accidentului rezultand incarcerarea soferului.
Imediat, pompierii au izolat si balizat zona, au descarcerat victima si i-au acordat primul ajutor medical, impreuna cu lucratorii Serviciului Judetean de Ambulanta.
S-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii si verificarea eventualelor scurgeri de carburanti si lubrifianti).
Victima accidentului, F.S. (21 ani) – ranit, a fost transportata la Spitalul Judetean pentru investigatii amanuntite.

Incendiu in orasul Brosteni
(17.10.2009, ora 23.45)

Detasamentul de pompieri Vatra Dornei impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Brosteni au intervenit cu doua autospeciale si o motopompa pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Zamfirei G., din orasul Brosteni.
La sosirea echipajelor ardeau acoperisul casei si peretii unei camere (dormitorul), existand pericolul de propagare la o casa invecinata si restul anexelor gospodaresti.
Incendiul a fost lichidat la ora 02.42, in limitele gasite.
Au ars acoperisul casei pe o suprafata de aproximativ 80 mp, peretii dormitorului pe o suprafata de 40 mp, mobilier, aparatura electrocasnica si acte personale. S-au degradat peretii casei.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs din cauza unor scantei provenite din cosul de evacuare a fumului deteriorat.
Pompierii au reusit sa salveze casa invecinata si anexele, in valoare de aproximativ 70.000 RON, pagubele estimate fiind de circa 50.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO