Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 10.11.2009
(10.11.2009)

Incendiu in comuna Manastirea Humorului
(09.11.2009, ora 19.29)

Garda de interventie Gura Humorului a intervenit cu trei autospeciale si o motopompa pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Vasile D., din comuna Manastirea Humorului, str. George Enescu.
La sosirea echipajelor la locul interventiei ardeau acoperisul grajdului si o sura (construite din lemn si acoperite cu azbociment), existand pericolul de propagare la celelalte anexe gospodaresti si doua locuinte invecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 22.30.
Au ars acoperisul grajdului pe o suprafata de 20 mp, sura pe o suprafata de 40 mp, 2 drujbe, 1 motocositoare, 1 motor electric, 1 mc scandura si circa 3 tone de fan. S-au degradat bucataria de vara pe o suprafata de 3 mp si o alta anexa pe o suprafata de 5 mp. In incendiu au pierit 10 pasari, iar proprietarul, in incercarea de a-si salva bunurile, a suferit arsuri de gradul II la palma dreapta.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit provocat de un cablu electric defect.
Pompierii au salvat o anexa si cele doua locuinte din imediata apropiere, in valoare de aproximativ 200.000 RON, pagubele estimate fiind de circa 15.000 RON.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO