Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin Informativ 13.11.2009
(13.11.2009)

Incendiu in localitatea Arghira
(12.11.2009, ora 11.24)

Detasamentul de pompieri Falticeni impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Preutesti au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Neculai V., din satul Arghira, comuna Preutesti.
La sosirea echipajelor la locul interventiei ardea acoperisul adapostului de animale, existand pericolul de propagare la doua locuinte din imediata apropiere si anexele acestora.
Incendiul a fost lichidat la ora 13.00, in limitele gasite.
Au ars acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de 40 mp, circa 2 tone de plante furajere si 1 mc cherestea. S-au degradat planseul si peretii adapostului si aproximativ 2 tone de fan.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit provocat de un conductor electric cu improvizatii.
Pompierii au salvat cele doua locuinte invecinate si anexele lor, in valoare de aproximativ 100.000 RON, pagubele estimate fiind de circa 2.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Incendiu in municipiul Campulung Moldovenesc
(12.11.2009, ora 18.46)

Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc a intervenit cu o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, ce apartine lui Ionut V., in municipiul Campulung Modovenesc, str. Alexandru Vlahuta.
La sosirea echipajului la locul interventiei ardea autoturismul (marca VW Golf), existand pericolul de propagare la doua locuinte in fata carora se afla parcata masina.
Incendiul a fost lichidat la ora 19.20.
Au ars componente combustibile din compartimentul motor si interiorul autoturismului (bordul, capitonajul si scaunele), degradandu-se carasoseria in proportie de 60%.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit provocat de un conductor electric deteriorat.
Pompierii au salvat cele doua locuinte din apropiere, in valoare de aproximativ 200.000 RON, pagubele estimate fiind de circa 6.000 RON.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO