Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 19.11.2009
(19.11.2009)

Incendiu in municipiul Radauti
(18.11.2009, ora 14.26)

Detasamentul de pompieri Radauti a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Dorinei B., din municipiul Radauti, str. Uzinei.
La sosirea echipajelor la locul interventiei ardeau doua anexe gospodaresti, existand pericolul de propagare la casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 15.00.
Au ars cele doua anexe gospodaresti (un garaj si o magazie) pe o suprafata de aproximativ 40 mp si alte bunuri de uz casnic.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs prin efect termic al curentului electric din cauza unui cablu (electric) cu improvizatii.
Pompierii au salvat locuinta, in valoare de aproximativ 150.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 5.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Incendiu in comuna Voitinel
(18.11.2009, ora 19.27)

Garda de interventie Vicovu de Sus si Detasamentul de pompieri Radauti impreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Galanesti si Bilca au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Ionel S., din comuna Voitinel.
La sosirea echipajelor la locul interventiei ardeau acoperisul depozitului de furaje si o magazie, existand pericolul de propagare la casa batraneasca si o locuinta construita recent.
Incendiul a fost lichidat la ora 21.50.
Au ars acoperisul depozitului de furaje pe o suprafata de 80 mp, magazia pe o suprafata de 30 mp, astereala acoperisului casei batranesti pe o suprafata de 15 mp, circa 5 tone de fan si 20 mc lemn de foc. S-au degradat un motor electric si o tocatoare de furaje.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs prin efect termic al curentului electric din cauza unor sigurante fuzibile improvizate.
Pompierii au salvat 2 bovine, 20 de pasari si cele doua case din gospodarie, in valoare de aproximativ 300.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 20.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO