Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 20.11.2009
(20.11.2009)

Incendiu in comuna Fundu Moldovei
(20.11.2009, ora 04.38)

Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Fundu Moldovei au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la cladirea unei societati comerciale, din comuna Fundu Moldovei.
La sosirea echipajelor la locul interventiei ardeau acoperisul si mansarda constructiei, compusa din parter (bar), mansarda (sala de sport) si o camera de locuit, existand pericolul de propagare la intreaga cladire, anexe si casele din imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 06.10, in limitele gasite.
Au ars acoperisul si mansarda (construite din lemn si acoperite cu tabla) pe o suprafata de aproximativ 80 mp, aparate sport, scara intrare exterioara (din lemn) si tamplarie PVC. S-au degradat fatada cladirii pe o suprafata de 25 mp, iar la parter, tavanul si peretii barului.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul s-a produs prin efect termic din cauza cosului de evacuare a fumului, neprotejat (termic) fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat parterul constructiei, anexele, cladirile invecinate si un parc de distractii, in valoare de aproximativ 900.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 50.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO