Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 15.01.2010
(15.01.2010)

Accident rutier pe E85
(14.01.2010, ora 15.38)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un modul SMURD (un echipaj de descarcerare si un echipaj de salvare) la un accident rutier produs in apropierea municipiului Suceava, pe E85.
La fata locului au fost gasite trei victime rezultate din impactul unui autoturism (marca Volvo) cu un pom de pe marginea drumului. Echipajele profesioniste au izolat si balizat zona, au extras victimele si le-au acordat primul ajutor medical, impreuna cu lucratorii Serviciului Judetean de Ambulanta.
S-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie si verificarea eventualelor scurgeri de carburanti si lubrifianti).
Victime ale accidentului: M.T., D.T. si A.B.– raniti. Acestia au fost transportati la Spitalul Judetean pentru investigatii amanuntite.Accident rutier pe soseaua de centura a municipiului Suceava
(14.01.2010, ora 17.52)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un modul SMURD (un echipaj de descarcerare si un echipaj de salvare) la un accident rutier produs pe soseaua de centura a municipiului Suceava, pe DC74.
In urma coliziunii dintre o autoutilitara, marca Mercedes si un autocamion, marca MAN, au rezultat doua victime incarcerate. Echipajele profesioniste au izolat si balizat zona, au descarcerat si extras victimele din autoutilitara si le-au acordat primul ajutor medical, impreuna cu lucratorii Serviciului Judetean de Ambulanta.
S-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii si verificarea eventualelor scurgeri de carburanti si lubrifianti).
Victime ale accidentului: H.T., S.E. – raniti. Acestia au fost transportati la Spitalul Judetean pentru investigatii amanuntite.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO