Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 24.01.2010
(24.01.2010)

Incendiu in comuna Adancata
(23.01.2010, ora 07.05)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o societate cu profil comercial (magazin), din comuna Adancata.
La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta in interiorul constructiei si la acoperis, existand pericolul de propagare la intreaga cladire si o gospodarie invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 09.00.
Au ars: acoperisul magazinului, pe o suprafata de aproximativ 100 mp, produse alimentare si textile, mobilier, o combina frigorifica si un congelator.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs de un aparat electric de incalzit (calorifer) lasat sub tensiune.
Pompierii au salvat locuinta si anexele gospodaresti in valoare de aproximativ 35.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 45.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Incendiu in municipiul Vatra Dornei
(23.01.2010, ora 19.52)

Detasamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit in municipiul Vatra Dornei.
La sosirea echipajelor, ardea acoperisul casei lui Ioan D. si o magazie, acoperisul unei bucatarii, un garaj si alte doua anexe, ce apartin lui Sever O., existand pericolul de propagare la locuinte si anexe.
Incendiul a fost lichidat la ora 22.40.
Au ars: - la Ioan D.: acoperisul locuintei pe o suprafata de aproximativ 80 mp si acoperisul
unei anexe,
- la Sever O.: acoperisul bucatariei pe o suprafata de 12 mp, acoperisurile la doua
anexe si acoperisul garajului pe o suprafata de 32 mp.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit, de la locuinta lui Ioan D., din cauza jarului si a scanteilor provenite din cosul de evacuare a fumului, deteriorat. Incendiul s-a extins cu repeziciune la anexele vecine deoarece erau amplasate la o distanta foarte mica.
Pompierii au salvat cele doua locuinte si bunuri materiale in valoare de aproximativ 400.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 20.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO