Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 26.01.2010
(26.01.2010)

Incendiu in localitatea Bucsoaia
(25.01.2010, ora 22.32)

Garda de interventie Gura Humorului a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Mariei B., din localitatea Bucsoaia.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la acoperisul locuintei, existand pericolul de propagare la intreaga constructie si anexe.
Incendiul a fost lichidat la ora 23.40.
A ars acoperisul locuintei, pe o suprafata de 160 mp si s-a degradat planseul constructiei.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza cosului de evacuare a fumului, neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit si anexele in valoare de aproximativ 70.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 5.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Incendiu in localitatea Paltinoasa
(26.01.2010, ora 02.08)

Garda de interventie Gura Humorului a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit in localitatea Paltinoasa.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la acoperisul unei bucatarii, ce apartine lui Alexandru O. si la garajul lui Constantin O., existand pericolul de propagare la locuinte.
Incendiul a fost lichidat la ora 03.00, in limitele gasite.
Au ars: acoperisul bucatariei de vara, pe o suprafata de 80 mp si un perete al garajului invecinat, pe o suprafata de 30 mp .
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit, de la Alexandru O., prin efect termic de la cosul de evacuare a fumului, neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat locuintele in valoare de aproximativ 400.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 5.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Accident rutier in municipiul Suceava
(26.01.2010, ora 07.33)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu un modul SMURD (un echipaj de descarcerare si un echipaj de salvare) la un accident rutier produs in municipiul Suceava, strada Mitocului.
In urma coliziunii dintre doua autoturisme a rezultat o victima incarcerata. Echipajele profesioniste l-au descarcerat pe conducatorul auto, dupa care a fost preluat de catre un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta.
S-au luat masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii si verificarea eventualelor scurgeri de carburanti si lubrifianti).
Victima a accidentului U.C. (50 ani).

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO