Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 28.01.2010
(28.01.2010)

Incendiu in municipiul Suceava
(27.01.2010, ora 15.26)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale si un modul SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta Erziliei C., din municipiul Suceava, str. Cernauti.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la planseul si peretii centralei termice, acoperisul terasei si astereala acoperisului casei, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta, anexe si un motel, aflate in imediata apropiere.
Incendiul a fost lichidat la ora 16.45, in limitele gasite.
Au ars planseul si peretii portanti ai centralei termice (pe o suprafata de 50 mp), materiale textile si bunuri de uz casnic. S-au degradat astereala casei (pe o suprafata de 100 mp), acoperisul terasei (pe o suprafata de 100 mp) si finisajul interior al locuintei.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza cosului de evacuare a fumului, neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit, anexele, motelul si bunuri materiale, in valoare de aproximativ 42.000.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 5.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Incendiu in comuna Sadova
(27.01.2010, ora 16.49)

Detasamentul de pompieri Campulung a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Catalin C., din comuna Sadova.
La sosirea echipajelor ardeau un perete si planseul atelierului de tamplarie, existand pericolul de propagare la intregul atelier si anexele din imediata vecinatate.
Incendiul a fost lichidat la ora 18.15, in limitele gasite.
Au ars planseul si peretele atelierului, pe o suprafata de aproximativ 12 mp.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza cosului de evacuare a fumului, neprotejat corespunzator fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat atelierul, anexele si utilaje din gospodarie, in valoare de aproximativ 400.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 3.000 lei.
Nu au fost victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO