Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 08.02.2010
(08.02.2010)

Incendiu in comuna Ilisesti
(08.02.2010, ora 04.02)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale si un echipaj SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta lui Ioan G., din comuna Ilisesti.
La sosirea echipajelor ardea planseul casei, in zona cosului de evacuare a fumului, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta si anexele gospodaresti.
Pompierii militari au localizat si lichidat incendiul, dupa care au inlaturat efectele evenimentului (au scos resturile cosului de fum care s-au prabusit in holul casei).
Echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarului, in varsta de 78 ani, care a suferit afectiuni cardiace. Acesta a fost transportat apoi la Spitalul de Urgenta pentru investigatii amanuntite.
Misiunea s-a incheiat la ora 19.05.
Focul a distrus planseul casei (construit din lemn) pe o suprafata de aproximativ 2 mp. S-au degradat cosul de evacuare a fumului si obiecte de mobilier din holul locuintei.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza cosului de evacuare a fumului, neprotejat termic fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit si anexe, in valoare de aproximativ 30.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 3.000 lei.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO