Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 26.02.2010
(26.02.2010)

Manifestari prilejuite de Ziua Protectiei Civile - 28 februarie

Cu ocazia aniversarii a 77 de ani de la infiintarea Protectiei Civile in Romania, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava desfasoara diverse activitati.
Astfel, vineri, 26 februarie, la ora 08.30, Serviciul Protectiei Civile a organizat, in clubul inspectoratului, o conferinta cu tema Protectia Civila in Romania – concepte si evolutia fenomenului din antichitate si pana in prezent, expunere ce a fost sustinuta de Lt.col. Cristian Hociung.
Incepand cu ora 11.00, in sala de sport a orasului Gura Humorului, se desfasoara Campionatul de minifotbal „Cupa Protectiei Civile” – editia a II-a.
Duminica, 28 februarie, cu ocazia Zilei Protectiei Civile, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava organizeaza „Ziua portilor deschise”.
In cadrul acestor manifestari se vor prezenta mijloacele de interventie in caz de situatii de protectie civila si modul de folosire a acestora.
Detasamentele de pompieri Suceava, Radauti, Campulung Moldovenesc, Falticeni, Vatra Dornei si Garzile de Interventie Gura Humorului, Solca, Siret si Vicovu de Sus isi vor primi vizitatorii incepand cu ora 10.00.


Program lucru cu publicul Compartiment Avizare - Autorizare

Incepand cu data de 15.03.2010, programul de lucru cu publicul (predare-primire documentatie in vederea avizarii-autorizarii, asistenta tehnica de specialitate in vederea completarii documentatiilor etc.) al Compartimentului Avizare – Autorizare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava, va fi urmatorul:
- in fiecare zi de luni, marti si vineri, intre orele 08 – 16 (cu exceptia sarbatorilor legale).

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO