Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 07.03.2010
(07.03.2010)

Accident rutier pe raza comunei Berchisesti
(05.03.2010, ora 16.02)

Detasamentul de pompieri Falticeni a fost solicitat sa intervina la un accident rutier produs pe raza comunei Berchisesti, DN 2E.
La locul accidentului a fost gasit un autoturism, marca Audi, care iesise de pe partea carosabila, izbindu-se violent de un copac.
In urma impactului, cei cinci ocupanti ai masinii au ramas incarcerati.
Concomitent cu masurile de siguranta specifice in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterie si verificarea eventualelor scurgeri de carburanti si lubrifianti), pompierii au descarcerat victimele, I.C. (soferul) – 28 ani, A.I. – 20 ani, A.M. – 18 ani si I.A. – 21 ani decedati.
Cel de-al cincilea pasager, B.A. – 20 ani, a fost descarcerat (acesta fiind singurul supravietuitor) si predat echipajului Serviciului de Ambulanta Judetean.
Misiunea echipajului profesionist s-a incheiat la ora 17.20.


Incendiu in localitatea Preutesti
(06.03.2010, ora 01.52)

Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la locuinta lui Alexandru A. din localitatea Preutesti.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la etajul cladirii si acoperis, existand pericolul de propagare la intreaga locuinta.
Incendiul a fost lichidat la ora 03.25.
Focul a distrus circa 10 mp din acoperis, 2 mp perete portant si 30 mp pardoseala din lemn.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza cosului de evacuare a fumului amplasat necorespunzator fata de materialele combustibile.
Pompierii au salvat casa de locuit si bunurile casnice, in valoare de aproximativ 100.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 2.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO