Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 31.03.2010
(31.03.2010)

Incendiu in municipiul Suceava
(30.03.2010, ora 22.11)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Dacia 1300 (proprietar - Gheorghe B.), in timp ce acesta rula pe str. 22 Decembrie, din municipiul Suceava.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta la compartimentul motor, existand pericolul de propagare la intreaga masina.
Incendiul a fost lichidat la ora 22.35, in limitele gasite.
Focul a distrus elementele combustibile ale compartimentului motor.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic din cauza scurgerilor de lichid combustibil (benzina).
Pompierii au salvat restul autoturismului in valoare de aproximativ 3.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 3.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

Incendiu in comuna Voitinel
(31.03.2010, ora 05.47)

Garda de interventie Vicovu de Sus si Detasamentul de pompieri Radauti impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Galanesti au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Ilie R., din comuna Voitinel.
La sosirea pompierilor ardeau acoperisurile casei si anexelor gospodaresti, existand pericolul de propagare la o gospodarie invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 08.00, in limitele gasite.
Focul a distrus acoperisul locuintei pe o suprafata de 90 mp, acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de 30 mp si acoperisul unei anexe pe o suprafata de 20 mp. S-au degradat peretii casei si instalatia electrica.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui foc deschis in spatii deschise, lasat nesupravegheat.
Pompierii au salvat casa proprietarului si locuinta invecinata in valoare de aproximativ 400.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 15.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO