Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 06.04.2010
(06.04.2010)

Evacuare de persoane in municipiul Vatra Dornei

In data de 02.04.2010, ora 16.38, Detasamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit cu o autospeciala si o ambulanta SMURD pentru evacuarea a trei persoane dintr-o cladire ce prezenta pericol de prabusire, din municipiul Vatra Dornei.
La sosirea pompierilor o bucata de perete exterior era prabusita iar calea de acces spre holul etajului I era avariata, existand pericolul de prabusire al casei scarilor. S-au evacuat trei persoane si s-a degajat calea de acces concomitent cu consolidarea casei scarilor si a holului.
In data de 03.04. 2010, ora 13.05, Detasamentul de pompieri Vatra Dornei a intervenit la aceeasi locatie pentru consolidarea unui planseu si a unor pereti neportanti care prezentau pericol de prabusire.
Nu s-au inregistrat victime.


Incendiu in municipiul Suceava
(05.04.2010, ora 02.26)

Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala si un modul SMURD pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o societate comerciala (restaurant) din municipiul Suceava.
La sosirea pompierilor ardea acoperisul localului in zona cosului de evacuare a fumului, existand pericolul de propagare la intreaga constructie.
Incendiul a fost lichidat la ora 03.25, in limitele gasite.
Focul a distrus acoperisul pe o suprafata de 5 mp.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit prin efect termic, din cauza cosului de evacuare a fumului neprotejat termic fata de materialele combustibile.
S-a salvat constructia, in valoare de aproximativ 400.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 2.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO