Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 11.04.2010
(11.04.2010)

Incendiu in municipiul Campulung Moldovenesc
(10.04.2010, ora 02.17)

Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc a intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Georgetei P., in municipiul Campulung Moldovenesc, str. Atelierului.
La sosirea echipajelor ardea interiorul casei (P+1), existand pericolul de propagare la anexe si locuintele invecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 05.55.
Focul a distrus bunurile materiale din interiorul casei - patru incaperi la parter si patru la etaj –, respectiv mobilier, electrocasnice, materiale textile, pardoseala din lemn, tamplarie, pe o suprafata de aproximativ 81 mp. S-au degradat peretii casei, tavanul etajului si invelitoarea acoperisului, din tigla.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un conductor electric defect.
S-au salvat restul casei de locuit, anexele si locuintele invecinate, in valoare de aproximativ 150.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 50.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.


Incendiu in localitatea Dumbraveni
(11.04.2010, ora 06.34)

Detasamentul de pompieri Falticeni impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Rasca au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Mihai A., in satul Dumbraveni, comuna Rasca.
La sosirea echipajelor ardea o magazie, existand pericolul de propagare la casa de locuit si celelalte anexe gospodaresti.
Incendiul a fost lichidat la ora 08.00.
Focul a distrus cladirea magaziei, construita din lemn, pe o suprafata de circa 80 mp si elemente combustibile din compartimentul motor al unui IFRON, degradandu-se un bazic.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit provocat de un conductor electric defect.
S-au salvat casa de locuit si anexele gospodaresti, in valoare de aproximativ 50.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 15.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO