Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 23.04.2010
(23.04.2010)

Incendiu in localitatea Romanesti
(22.04.2010, ora 12.05)

Garda de interventie Siret, Detasamentul de pompieri Radauti si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Granicesti au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Vioricai C., din localitatea Romanesti, comuna Granicesti.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la acoperisul casei de locuit, construit din lemn, cu invelitoare din tabla si acoperisul adapostului de animale si depozitului de furaje, construit din lemn cu invelitoare din azbociment, existand pericolul de propagare la o gospodarie invecinata.
Incendiul a fost lichidat la ora 14.50.
Focul a distrus acoperisul locuintei, pe o suprafata de aproximativ 110 mp, mobilier, bunuri electrocasnice si acoperisul anexei, pe o suprafata de 140 mp . S-au degradat peretii si planseul casei, circa 1,5 mc lemn de constructie, 0,5 t fan si peretii anexei.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs de conductori electrici defecti.
Pompierii au salvat casa de locuit si gospodaria invecinata, in valoare de aproximativ 200.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 50.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO