Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 27.04.2010
(27.04.2010)


Incendiu in localitatea Bogdanesti
(26.04.2010, ora 22.19)
Detasamentul de pompieri Falticeni impreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Bogdanesti si Rasca au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Vasile S., din localitatea Bogdanesti.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la acoperisul casei de locuit si la acoperisul anexelor, construite din lemn, existand pericolul de propagare la intreg imobilul si 6 constructii invecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 01.40.
Focul a distrus acoperisul locuintei, pe o suprafata de aproximativ 120 mp, acoperisul anexelor (bucatarie de vara, magazie, adapost animale, depozit de furaje) pe o suprafata de 140 mp, circa 2 t grau, 3 mc lemn de foc si 6 t fan.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza folosirii intentionate a sursei de aprindere (flacara) pentru a genera incendiu.
Pompierii au salvat casa de locuit, bunurile casnice si 6 constructii invecinate, in valoare de aproximativ 75.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 25.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO