Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 04.05.2010
(04.05.2010)

Incendiu in localitatea Dolhestii Mari
(03.05.2010, ora 12.39)
Detasamentul de pompieri Falticeni impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Dolhesti au intervenit cu doua autospeciale si o motopompa pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Florin P., din localitatea Dolhestii Mari, comuna Dolhesti.
La sosirea echipajelor ardeau furaje aflate in podul adapostului de animale, existand pericolul de propagare la trei locuinte si anexe.
Incendiul a fost lichidat la ora 15.25.
Au ars acoperisul adapostului de animale, pe o suprafata de 60 mp si circa 5 t plante furajere. S-au degradat peretii portanti ai constructiei.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza scanteilor, purtate de vant, provenite de la un foc in aer liber, lasat nesupravegheat.
Pompierii au salvat trei locuinte si anexele, in valoare de aproximativ 25.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 2.500 lei.
Victima a incendiului - P.V. de 68 de ani. Acesta prezenta arsuri de gradul I pe fata si a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean.

Incendiu in localiatea Stanca
(04.05.2010, ora 03.54)
Detasamentul de pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Zvoristea au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Eugeniei I., din localitatea Stanca, comuna Zvoristea.
La sosirea echipajelor incendiul se manifesta la acoperisul casei de locuit, existand pericolul de propagare la intreg imobilul.
Incendiul a fost lichidat la ora 05.30.
Focul a distrus acoperisul, pe o suprafata de 32 mp si tamplaria. S-au degradat peretii locuintei.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza fenomenelor meteorologice periculoase (trasnet).
Pompierii au salvat casa de locuit, in valoare de aproximativ 4.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 6.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO