Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 09.05.2010
(09.05.2010)

Incendiu in localiatea Banesti
(07.05.2010, ora 14.22)
Detasamentul de pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Fantanele au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Gheorghe C., din localitatea Banesti, comuna Fantanele.
La sosirea pompierilor ardea o anexa, construita din lemn, existand pericolul de propagare la o bucatarie de vara si casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 15.20, in limitele gasite.
Focul a distrus magazia de materiale, pe o suprafata de 30 mp, 1 mc lemn de foc si un atelaj hipo. In urma incendiului s-a degradat bucataria de vara.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din cauza jarului si a scanteilor provenite din cosul de evacuare a fumului deteriorat, de la bucataria de vara invecinata.
Pompierii au salvat locuinta si anexele, in valoare de aproximativ 45.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 4.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.


Accident rutier in municipiul Suceava
(09.05.2010, ora 07.57)

Detasamentul de pompieri Suceava a fost solicitat sa intervina la un accident rutier produs in municipiul Suceava, str. Calea Unirii.
Ajunsi la fata locului s-a constatat ca in urma coliziunii dintre doua autoturisme, marca Dacia si Ford, au rezultat trei victime din care doua incarcerate.
Pompierii au descarcerat victimele concomitent cu masurile de siguranta specifice luate in astfel de cazuri (deconectarea bornelor de la baterii si verificarea eventualelor scurgeri de carburanti si lubrifianti).
Celor trei raniti, C.G. - 28 ani, M.A. - 30 ani si C.C. - 26 ani, li s-a acordat primul ajutor medical dupa care au fost transportati la spital de catre ambulanta SMURD si colegii de la Serviciul de Ambulanta Judetean, pentru investigatii amanuntite.
Misiunea echipajului profesionist s-a incheiat la ora 08.36.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO