Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 16.05.2010
(16.05.2010)

Incendiu in localitatea Deia
(16.05.2010, ora 03.42*)
Detasamentul de pompieri Campulung Moldovenesc impreuna cu Serviciile voluntare pentru situatii de urgenta ale comunelor Frumosu, Moldovita si Vatra Moldovitei au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria lui Zaharia N., din satul Deia, comuna Frumosu.
La sosirea pompierilor ardea acoperisul casei de locuit si acoperisul garajului si al adapostului de animale, existand pericolul de propagare la intreaga gospodarie si casele din imediata apropiere.
Incendiul a fost localizat imediat, in jurul orei 04.17, fiind lichidat la ora 06.15, in limitele gasite.
Focul a distrus acoperisul casei (P+1), construit din lemn si acoperit cu sindrila, pe o suprafata de 64 mp, interiorul unei camere de locuit de la etaj, pe o suprafata de 12 mp, acoperisul garajului pe o suprafata de 20 mp, acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de 105 mp, mobilier, documente, bunuri de uz gospodaresc, circa 5 tone plante furajere si 2 mc cherestea. S-au degradat peretii locuintei. In incendiu au pierit 2 bovine.
Din primele cercetari a rezultat ca incendiul a izbucnit din interiorul adapostului de animale, din cauza unui scurticrcuit provocat de un conductor electric defect.
Pompierii au salvat 6 bovine, casa proprietarului si locuintele invecinate, in valoare de aproximativ 250.000 lei, pagubele estimate fiind de circa 80.000 lei.
Nu s-au inregistrat victime omenesti.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO