Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 08.06.2010
(08.06.2010)

Accident rutier in Molid
(08.06.2010, ora 09.06)

Garda de interventie Gura Humorului a fost sesizata prin sistemul unic pentru apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier in localitatea Molid, comuna Vama, pe DN 17, km 209 + 500.
Un autoturism marca Audi a parasit partea carosabila si a lovit un stalp de sustinere a retelei electrice a cailor ferate, iar stalpul s-a inclinat, facand imposibila circulatia trenurilor.
Imediat la fata locului s-a deplasat Garda de interventie Gura Humorului cu o autospeciala pentru stins incendii si 1 ofiter si 6 subofiteri pentru asigurarea masurilor de siguranta privind prevenirea si stingerea incendiilor in zona, precum si Grupa operativa a Inspectoratului, sub conducerea inspectorului sef, colonel Ion Burlui.
Echipajul Garzii de interventie Gura Humorului s-a retras din dispozitiv la ora 10.35.
La ora 11.10, circulatia trenurilor a fost reluata cu unele restrictii de viteza pe tronsonul respectiv.
Nu au fost victime omenesti.
Incendiu in comuna Darmanesti
(08.06.2010, ora 11.05)

Detasamentul de pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Darmanesti au intervenit cu 2 autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu in comuna Darmanesti, la gospodaria Mariei P.
In momentul sosirii echipajelor de pompieri ardea planseul din lemn, scara cu tamplarie din lemn si obiecte de mobilier pe o suprafata de 15 mp, existand pericolul de extindere la intreaga casa de locuit.
Incendiul a fost lichidat la ora 11.40.
Focul a distrus tamplaria din lemn, obiecte de mobilier si planseul din lemn al holului pe o suprafata de 8 mp.
Din primele cercetari la fata locului, s-a stabilit ca si cauza probabila a incendiului flacara de la un aparat de gatit defect.
Totodata, la fata locului s-a deplasat si un echipaj SMURD care a acordat primul ajutor lui V. H., de 85 de ani, care avea arsuri de gradul II pe fata si maini. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO