Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 10.06.2010
(10.06.2010)

Accident rutier
(09.06.2010, ora 15.03)

Garda de interventie Gura Humorului a fost sesizata prin sistemul unic pentru apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier in Bucsoaia, oras Frasin, unde un tir a intrat in coliziune frontala cu un autoturism marca Ford.
La fata locului s-a deplasat Garda de interventie Gura Humorului cu o autospeciala, care a constat ca in autoturismul marca Ford erau incarcerate doua persoane, D.E. de 30 de ani si C.D. de 49 de ani, iar pe bancheta din spate erau 2 copii in varsta de 7, respectiv 9 ani.
Imediat s-a trecut la descarcerarea celor doua victime cu mijloacele din dotare, iar cei doi copii au fost transportati de ambulanta Serviciului de Ambulanta Judetean la Spitalul Gura Humorului.
La ora 16.00 echipajul de pompieri al Garzii de interventie Gura Humorului s-a retras din dispozitiv.

Casa in flacari
(09.06.2010, ora 16.08)

Detasamentul de pompieri Suceava impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Scheia au intervenit cu 3 autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu in sat Mihoveni, comuna Scheia, la gospodaria lui Gheorghe C.
In momentul sosirii echipajelor de pompieri ardea magazia de lemne pe o suprafata de 12 mp, adapostul de animale pe o suprafata de 16 mp si acoperisul casei de locuit construit din lemn cu invelitoare din dranita si tabla, pe o suprafata de 80 mp.
Incendiul a fost lichidat la ora 17.10.
Focul a distrus magazia de lemne, adapostul de animale si acoperisul casei de locuit. Totodata s-au degradat peretii casei de locuit si bunuri de uz casnic.
Din primele cercetari la fata locului, s-a stabilit ca si cauza probabila a incendiului jocul copiilor cu focul, care au aruncat un chibrit in stogul de fan.
Pompierii au salvat casa de locuit, precum si gospodaria vecina.
Nu au existat victime omenesti.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO