Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 25.06.2010
(25.06.2010)

Gospodarie in flacari la Straja
(25.06.2010, ora 11.58*)

In noaptea de joi spre vineri, la ora 02.05, Garda de interventie Vicovu de Sus a fost anuntata despre faptul ca o gospodarie din comuna Straja, apartinand numitei Elena B. a luat foc.
Imediat, la locul interventiei s-a deplasat un echipaj format din 13 pompieri cu 3 autospeciale pentru stins incendii din cadrul Garzii de interventie Vicovu de Sus si a Detasamentului de pompieri Radauti. Totodata, in sprijin a venit si Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Straja, cu o autospeciala si 4 voluntari.
In momentul sosirii la fata locului, ardea adapostul de animale, existand pericol de extindere la restul gospodariei, respectiv casa de locuit si anexe.
Misiunea pompierilor de localizare si stingere a incendiului s-a finalizat la ora 03.33 si nu s-au inregistrat victime omenesti.
Flacarile au distrus sura si acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de 50 mp si 2 tone de plante furajere.
Incendiul a pornit, cel mai probabil, de la un cablu electric neizolat termic.


Subsoluri inundate in municipiul Suceava
(24.06.2010)

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava, a fost anuntat la orele 11.16*, prin sistemul 112 pentru a actiona la evacuarea apei din 2 beciuri inundate, datorita fenomenelor meteo periculoase din ultimele zile, de pe strada Ghe. Doja, la gospodariile numitilor Petru A. si Maria P.
In aceeasi zi, de aceasta data la ora 11.58*, a fost inundat si subsolul unui bloc de locuinte pe o suprafata de 140 mp de pe strada Aurel Vlaicu.
Pompierii din cadrul Detasamentului Suceava s-au deplasat la locul interventiilor cu 2 autospeciale si 2 motopompe pentru evacuarea apei, misiunea celor 10 militari incheindu-se in jurul orelor 16.*ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO