Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 15.07.2010
(15.07.2010)

Incendiu in comuna Scheia
(14.07.2010, ora 15.48*)
Miercuri, 14 iulie a.c., la ora 15. 48, Detasamentul de pompieri Suceava a fost anuntat despre faptul ca o anexa (bucatarie) a unui gospodarii apartinand lui C. Ionica, din localitatea Sf. Ilie, comuna Scheia este in flacari.
10 pompieri militari de la Detasamentul Suceava, impreuna cu 2 autospeciale pentru stins incendii s-au deplasat la fata locului pentru localizarea si lichidarea incendiului.
In momentul sosirii echipajelor de pompieri ardea bucataria pe o suprafata de 30 de mp, existand pericolul de propagare la casa de locuit.
Misiunea pompierilor s-a finalizat la ora 16.30 si nu au existat victime omenesti.
Au ars bucataria construita din lemn si acoperita cu tabla pe o suprafata de 30 de mp, obiecte de mobilier si bunuri de uz casnic.
Cauza probabila de producere a incendiului a fost un scurtcircuit electric pornit de la un cablu electric defect.


Deblocare carosabil de arbori cazuti pe sosea
(14.07.2010, ora 20.33*)
Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit ieri, 14 iulie a.c., cu 5 subofiteri si o autospeciala pentru pentru sectionarea si indepartarea unui nuc, care s-a rupt si a blocat partial traficul pe E 85, in satul Cumparatura, comuna Bosanci. Misiunea pompierilor s-a incheiat la ora 20.58.


Interventii SMURD
(14.07.2010)
In data de 14 iulie, Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava a intervenit la:
- Ora 15.37* cu o ambulanta SMURD si o autospeciala pentru descarcerare la un accident rutier produs in satul Danila, Darmanesti, pe E 85, unde un microbuz marca Fiat condus de S. Gheorghe de 32 de ani a acrosat un pieton, M.A.P. de 8 ani. Echipajul a actionat la balizarea zonei si a acordat primul ajutor medical calificat victimelor, M.A.P. - 8 ani, care ulterior a decedat, deces constatat de echipajul SAJ si M.P. de 14 ani, care era in stare de agitatie.
- Ora 23.20* cu o ambulanta SMURD si o autospeciala pentru descarcerare in municipiul Suceava, strada Marasesti, unde un autoturism marca VW condus de S. Lucian a acrosat o motocicleta Kawasacki condusa de A. Paul de 31 de ani. Echipajele au trecut la balizarea zonei, s-a acordat primul ajutor medical calificat si s-a transportat victima, A. Paul de 31 de ani, la spital de catre ambulanta SAJ.


* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO