Arhiva Comunicate
COMUNICAT

Buletin informativ 22.07.2010
(22.07.2010)

Deblocare de usa in Cimpulung Moldovenesc
(21.07.2010, ora 15.57*)
In data de 21 iulie a.c., la ora 15.57 Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucovina al judetului Suceava a fost anuntat despre faptul ca o femeie din C-lung. Moldovenesc era blocata si lesinata in apartamentul ei situat la etajul I al unui bloc de locuinte de pe Calea Transilvaniei.
La fata locului s-au deplasat 5 pompieri cu o autospeciala de la Detasamentul C-lung. Moldovenesc, unde numita M. Axenia, imobilizata la pat, se afla blocata in apartament.
S-a trecut la deblocarea usii si acordarea primului ajutor, precum si la transportarea femeii la ambulanta SAJ.
Misiunea pompierilor de deblocare a usii si salvare a persoanei s-a incheiat la ora 16.10.

Ardere necontrolata in municipiul Falticeni
(21.07.2010, ora 20.51*)
Ieri dupa-amiaza, la ora 20.51 Detasamentul de pompieri Falticeni a intervenit cu 5 subofiteri si o autospeciala pentru localizarea si lichidarea unui incendiu in municipiul Falticeni, strada Topitoriei, pe un teren viran, unde ardeau deseuri din cauciuc.
La fata locului ardeau 10 bucati de cauciuc auto, fara pericol de propagare.
Misiunea pompierilor s-a finalizat la ora 21.10, iar cauza probabila de producere a incendiului a fost foc deschis in spatiu deschis.

Accident rutier la Dorna Candreni
(22.07.2010, ora 06.32*)
In aceasta dimineata, la ora 06.32, Detasamentul de pompieri Vatra Dornei a fost sesizat sa intervina pentru descarcerarea si transportul unor persoane la spital, in urma unui accident rutier de pe DN 17, in comuna Dorna Candreni, unde un autoturism marca VW, in care erau 3 persoane a intrat pe contrasens. Din sens opus veneau un autoturism marca VW si un autocamion Marca Mercedes. Autoturismul in care erau cele 3 persoane a intrat in coliziune cu autocamionul si a acrosat si celalalt autoturism marca VW.
La fata locului s-a deplasat un echipaj de pompieri format dintr-un ofiter si 10 subofiteri cu o ambulanta SMURD, o autospeciala pentru descarcerare si o autospeciala de stins incendii.
S-a actionat pentru descarcerarea soferului autoturismului marca VW, L. George Razvan, de 25 de ani, care era decedat si la descarcerarea si transportul catre spital a pasagerei din dreapta, S. Niculina, de 51 de ani. Cealalta pasagera, de pe bancheta din spate, a fost transportata de catre ambulanta SAJ la spital, unde a decedat.
Echipajul de pompieri, la momentul trimiterii buletinului de presa, inca actioneaza pentru indepartarea autovehiculelor de pe carosabil si la spalarea acestuia de substantele combustibile.

* ora anuntarii evenimentului la numarul unic de urgenta 112.

Apel unic de urgenţă
Ministerul Administratiei si Internelor
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă
Prefectura Suceava
Consiliul Judeţean Suceava
Inspectoratul judeţean de Poliţie Suceava
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Suceava
FOTO

FOTO

FOTO

FOTO

<FOTO